Fri frakt fra kr. 750,- i hele landet (eks Svalbard)

Rent & Trygt

Om oss

Om Rent & Trygt

Rent & Trygt er en nettbutikk som tilbyr kvalitetsprodukter for hygiene og beskyttelse til privatpersoner. Vi er eid av Skomaskiner AS, som siden 2013 har levert engangshansker, skomaskiner og skoovertrekk til bedriftsmarkedet. Etter å ha sett en økende etterspørsel fra forbrukere, besluttet vi å opprette Rent og Trygt for å gi privatpersoner tilgang til de samme kvalitetsproduktene som bedrifter har nytt godt av i årevis.

Nitrilhansker

Vår første produktlansering er nitrilhansker av høy kvalitet, som er pudderfrie og passer perfekt for en rekke bruksområder i hjemmet, som matlaging, rengjøring, håndverk og hagearbeid. Disse hanskene har blitt nøye utvalgt etter omfattende testing hos våre bedriftskunder, og vi er stolte av å kunne tilby dem til privatmarkedet. I Rent og Trygt har vi en lidenskap for å tilby produkter som gjør hverdagen tryggere og enklere for våre kunder. Vi planlegger å utvide vårt sortiment i fremtiden for å dekke enda flere av våre kunders behov.

Over 10 års erfaring

Som en del av Skomaskiner-familien, drar Rent og Trygt nytte av over et tiår med erfaring og ekspertise innen bransjen. Vi er stolte av å videreføre Skomaskiners engasjement for kundetilfredshet og kvalitetsprodukter til forbrukermarkedet. Besøk vår nettbutikk i dag for å oppdage hvordan Rent og Trygt kan hjelpe deg med å holde hjemmet ditt rent og skape en tryggere hverdag for deg og din familie.